Serbian Haxballerz

sh-asistent logo SH-Asistent

Preuzmi: [exe] ili [zip] za .NET 4.0 ili novije (preporučeno)

Preuzmi: [exe] ili [zip] za .NET 3.5 (za one koji imaju problem sa 4.0)

 

Danas vam predstavljam novi program koji je od 17. sezone OBAVEZAN za sve igrače koji igraju bilo koju ligu na Serbian Haxballerz-u. Cilj ovog programa je da se onemogući varanje u ligaškim mečevima i to je razlog zbog koga je obavezan za sve.
 
Za pokretanje programa je obavezno imati instaliran .NET Framework 4.0 ili noviji (većina to već ima, kome program hoće da se upali, ne mora da skida ništa) ili .NET Framework 3.5 (manje preporučeno, samo ako ne radi 4.0).
Preuzimanje .NET Frameworka:
- Verzija 3.5
 
sh-asistent ss
 
 
 
Opcije:
- Program šalje na server vreme logovanja i gašenja (ili izlogovanja) sa jedinstvenim informacijama vezanim za računar. Ovo je zbog naprednije zaštite protiv šverca.
- Program detektuje i gasi makro program (i sve što može biti potencijalno iskorišćeno kao makro) i šalje informaciju o tome na server.
- Pritiskom na ALT+Q na tastaturi pravi se nova slika trenutnog prozora (screenshot, printscreen). Sve napravljene slike program postavlja na korisnički Folder prilikom gašenja programa ili izlogovanja (da se ne bi pravio lag u toku igre). Ovo je korisno za pravljenje dokaz slika sa ping grafom za lag situacije.
 
Napomene:
- Dok je igrač ulogovan u programu, program pravi slike trenutnog dela prozora niskog kvaliteta u slučajnim vremenskim trenucima i šalje ih na server prilikom gašenja. Ako program na osnovu boja prepozna da neka slika nije sa haxa, neće je slati. Te slike vide samo glavni administratori i nisu vidljive javnosti i nikad neće ni biti. Ovo je zbog bolje identifikacije računara, a biće korišćeno i prilikom analiziranja situacija gde igrači tvrde da je meč odigran, a ni jedna ekipa nema snimak.
- Program je svakako preporučeno držati upaljen ISKLJUČIVO dok se igra ligaški meč! Posmatrači nekog meča ne moraju da pale program.
- Ko ima administratorski nalog na Windowsu, mora da pokrene program u režimu administratora.
- Zbog slanja slika na kraju rada programa, gašenje može potrajati. Strogo je zabranjeno i kažnjivo gasiti program na silu (preko Task Managera ili nekako drugačije) u bilo kom trenutku. Nakon što se klikne na gašenje program, on će sačuvati sve šta treba i sam će se regularno ugasiti.
- Program se sam osvežava sa servera kada izađe nova verzija, nije potrebno ručno preuzimati svaki put.
 
Opširniju verziju prethodnog objašnjenja možete pročitati klikom na dugme ? (gore desno) u programu.
 
 
Svi koji ne mogu da pokrenu program moraju hitno da se jave direktno meni. Za sve uočene greške, kao i za sve predloge, pohvale i zapažanja je potrebno obratiti se direktno meni (Evansu).
 
 

Copyright © 2013. Serbian Haxballerz All Rights Reserved.