Serbian Haxballerz

 

Dobrodošli na Serbian Haxballerz (u daljem tekstu SH) zajednicu. Serbian Haxballerz je zvanična srpska zajednica igrača igrice Haxball. Organizujemo zvanične lige i kupove, kao i nezvanične prijateljske turnire u 1v1, 2v2, 3v3 i 4v4 igri.

 


Sastav stranice

 

Serbian Haxballerz nalog koji možete besplatno da kreirate je zajednički za sve delove sajta, a to su:

- Portal (http://www.shaxball.com/) gde se objavljuju vesti vezane za lige i za stranicu. Pored toga može se naći chat, arhiva svih prethodnih SH sezona, video snimci, razne korisne informacije i trikovi, itd.

- Forum (http://forum.shaxball.com/) gde se odvijaju diskusije vezane za Haxball igricu generalno, dogovaranje mečeva liga, objavljivanje rezultata istih, kao i razne zanimljive diskusije nevezane za samu igricu, itd.

- Play (http://play.shaxball.com/) koji je prerada zvaničnog Haxball-a, ali sa tom promenim da se igri može pristupiti bez da se bira proizovoljno ime. Vaše korisničko ime na zajednici će biti vaš nickname u Play-u. Sve zvanične i nezvanične lige i turniri organizovani na SH se igraju tu. Zato pažljivo birajte korisničko ime prilikom registracije.

 


Pravila

 

Strogo je zabranjeno (!!!):

- praviti dva ili više naloga! U slučaju za zaboravljene lozinke (šifre, password-a), ista se može resetovati popunom sledećeg formulara. U slučaju zaboravljenog imena naloga možete popuniti sledeći formular. U oba slučaja se mora imati pristup emailu. U slučaju da se nema pristup emailu i jednog od ova dva, dozvoljeno je napraviti novi nalog, ali je OBAVEZNO o tome obavestiti nekog od nadležnih. Više o tome na kraju ovog teksta.

- praviti naloge saigračima. Svako mora napraviti svoj nalog!

- davati bilo kome svoju lozinku (šifru)!

- vređanje i provociranje na forumu i četu! Pod tim se podrazumeva vređanje na nacionalnoj, verskoj ili rasnoj osnovi, kao i generalno vređanje i provociranje pojedinaca ili više osoba.

- spamovanje na četu i forumu!

- pisanje caps lockom (svim velikim slovima) na četu i forumu!

- širenje pornografije i piraterije na četu i forumu!

- reklamiranje drugih foruma, bilo na četu, bilo na forumu, bilo u privatnim porukama!

 

Svaki član je obavezan:

- da se pridržava svih pravila, kao i instrukcija i upozorenja koja članovima daju nadležni.

- da se pridržava pravila za ligu koju se prijavljuje.

 

 

Svaki vid nepoštovanja pravila će biti sankcionisan od strane nadležnih (upozorenje, ban, suspenzija, diskvalifikacija...) u zavisnosti od prekršaja.

 

 


 

Registracija

 

Da biste igrali lige i turnire, morate da imate nalog na SH. Da biste ga besplatno otvorili potrebno je da nam se javite preko zvanične fejsbuk stranice: https://www.facebook.com/serbianhaxballerz/ , ili putem mejla serbianhaxballerz@gmail.com , u slučaju da ne dobijete odgovor u nekom razumnom roku, možete se javiti i adminu Kagawi putem fejsbuka.

 


Lige, kupovi, turniri

 

Ako želite da nađete tim u kom ćete igrati ligu, potrebno je da se stavite na listu slobodnih igrača (tzv. Pijacu). To ćete uraditi tako što ćete da u podforumu "Slobodni igrači" na našem forumu da otvorite temu na osnovu uputstva prikazanog ovde. Čim nadležni primete da ste otvorili temu, bićete upisani na Pijacu na portalu.

 

Ako već imate svoj tim i želite da učestvujete u našim ligama, možete ga prijaviti tako što ćete napraviti novu temu u okviru podforuma "Klanovi" i potom se prijavite za lige kad budu otvorene prijave.

 

Takođe, povremeno se organizuju prijateljski turniri za koje mogu da se prijave svi registrovani članovi zajednice. 

 


Kontakt, predlozi, kritike, pohvale

 

Za sve što vas zanima, tu je za vas na raspolaganju uprava zajednice. Detaljnije o svima iz uprave kao i načine kako ih kontaktirati možete da pronađete na Kontakt delu na portalu.

 

Primer: Ako se pitanje odnosi na 3v3 ligu, pitanje postavljate organizatorima 3v3 lige. Ako se pitanje odnosi na samu organizaciju, dizajn ili funkcionalnost portala ili foruma, pitanje možete postaviti administratorima ili moderatorima.

 

Sve predloge, kritike i pohvale možete da napišete u podforumu predviđenom za to.

 


 

Vidimo se u igrici!

 

Copyright © 2013. Serbian Haxballerz All Rights Reserved.