Serbian Haxballerz

Masters broj 4 počinje u četvrtak 02. marta u 20:30 kvalifikacionom rundom. Svaka sljedeća runda se igra pola sata kasnije.

 

Raspored takmičenja:

Kvalifikaciona runda 20:30
Osmina finala 21:00
Četvrtfinale 21:30
Polufinale 22:00
FINALE 22:30

 

ŽREB MASTERSA BROJ 4

 

Masters broj 3 počinje u četvrtak 23. februara u 20:30 kvalifikacionom rundom. Svaka sljedeća runda se igra pola sata kasnije.

 

Raspored takmičenja:

Kvalifikaciona runda 20:30
Osmina finala 21:00
Četvrtfinale 21:30
Polufinale 22:00
FINALE 22:30

 

[url=http://www.shaxball.com/1v1/masters-broj-3/kostur.html]ŽREB MASTERSA BROJ 3[/url]

 

Obaveštavamo vas da je problem sa maloumnim spamerima rešen i da više nisu u mogućnosti da upadaju u sobe i ometaju vas tokom ligaških mečeva. Postoji neka minimalna šansa da poseduju još neki nalog za koji ne znamo pa bih vas zamolio, ako se ponove ovakve situacije, da nas što pre obavestite. Poruka sličnim poremećenim ljudima, koji bi možda da pomognu ovom dvojcu (Dinamu i E.Davidsu): ova zajednica je preživela i mnogo veće probleme, da bi posustala pred nekoliko razmaženih klinaca, koji ne mogu drugačije da nam naude, pa bar ovim putem pokušavaju da nas kako oni kažu, izmore. Činjenica jeste da Haxball kao igra polako izumire i da je svaki član značajan, ali nećemo dopustiti razmnožavanje ovakvih retarda koji će kvariti svaki vid zabave. Pre ćemo se časno ugasiti kao zajednica, nego popustiti pred ovakvim govnima, koja misle da mogu da nas ucenjuju, ovakvim sitnicama i da će na taj način dobiti unban. 

 

Izvinjavam se kulturnim ljudima, na ovim uvredama, ali sa ovima na drugoj strani, ne može drugačije da se komunicira. Vidimo se u igri! 

Privremeno smo onemogućili aktiviranje naloga putem e-maila, zbog tehničkih problema. Molimo sve nove članove, koji žele da se registruju da nam se jave putem zvanične fejsbuk stranice, koja se nalazi na sledećem linku. Provešćemo vas kroz jednostavnu proceduru i  za par minuta dobićete svoj nalog.

 

Turnir počinje danas u 20:30. Svaka runda traje pola sata, mečevi 2x3 minuta.

 

ŽREB

Raspored takmičenja:

Šesnaestina finala 20:30
Osmina finala 21:00
Četvrtfinale 21:30
Polufinale 22:00
FINALE 22:30

 

Prijave za takmičenje 4v4 zvanično su počele, a trajat će sve do 26.11. (subota) 23:59. 

 

Detaljne informacije vezane za ligu možete tražiti na linkovima ispod: 

 

- Ukoliko želite prijaviti tim i pročitati osnovna pravila vezana za ligu: http://forum.shaxball.com/viewtopic.php?p=97181#p97181 

 

- Opšta pravila vezana za transfere, način igre, mečeve i ostalo: http://forum.shaxball.com/viewtopic.php?p=97178#p97178 

 

- Ukoliko nemate tim za navedenu ligu, a želite učestvovati: http://forum.shaxball.com/viewforum.php?f=17 

 

Uprava SH-a Vam stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja

 

Druga liga se ove sezone završila prerano, pa ćemo do kraja sezone organizovati dopunsku ligu bez rezultatskog značaja. Više i tome ovde.

Tražili ste serverske sobe... Danas vam ih predstavljamo!

 

U zavisnosti od raspoloživosti servera koje naši članovi imaju (aBs, BHF, još neko?), od sada će na Playu biti pokrenuto nekoliko serverskih soba koje su upaljene 24/7 (ili koliko vlasnici servera dozvole). Sobe su tako napravljene da automatski daju admina određenim pouzdanim ljudima, kao i svim adminima sajta i počasnim članovima. Listu pouzdanih članova možete videti ovde. Ako nekom ko nije na spisku treba soba, može da zamoli nekog ko jeste na spisku da uđe i da mu da admina.

Ako neko smatra da je nepravedno izostavljen sa ove liste, može da se javi Kagawi ili meni. Baš smo brzinski pravili listu pa je moguće da smo nekog izostavili.

 

Veliko hvala jasku i Medeku koji su mi pomogli u testiranju, i pogotovo aBs-u čiji host smo koristili i koji mi je rekao da sobe mogu da budu upaljene na njegovom serveru i ubuduće i da mogu da ih koriste svi članovi SH-a za igranje liga/prijateljskih.

Ako još neko ima server i želi da hostuje sobe može to da uradi preko alata o kom ću pisati u nastavku članka.

 

 

Drugo o čemu pišem je novi alat SH-Hoster, za hostovanje više soba na Playu istovremeno. Alat je dosta jednostavan za upotrebu (takoreći očigledno je sve). Sobe se prave u programu automatski, ne treba da se prave u brauzeru. Zbog toga je moguće da bude pokrenuto dosta soba istovremeno, a da nema laga ni u jednoj i da surfovanje u brauzeru ne utiče na lag u tim sobama.

Svi koji imaju server mogu da koriste program i drže ga upaljenog što više, vrlo smo vam zahvalni svi. Pored toga, i oni koji nemaju server, a žele da hostuju ponekad sobe na svom kompu, mogu to da urade preko programa. Upalite program i minimizujete ga i onda možete i da surfujete i neće biti laga (nemojte Youtube i torrent, onda hoće, al obične stranice neće praviti lag).

Za alat je potreban .NET Framework 4.0 (ono isto što i za Asistenta).

Alat ću vremenom apdejtovati i dodavati neke funkcije još, ali neću ubaciti automatski update kao u Asistentu, nego će biti potrebno skinuti ručno novu verziju svaki put

 

Alat SH-Hoster možete preuzeti sa sledećih linkova: [zip]

Tema na forumu za diskusiju i obaveštenja o SH-Hosteru.

Alat se može koristiti i iz brauzera (nije preporučeno) na ovom linku.

Bonus: Alat za hostovanje sobe na običnom haxu u odvojenom programu (da može da se surfuje i ne laguje, možete pokrenitu program i više puta za više soba): [exe] ili [zip]

 

Najava: Ako budem imao vremena trudiću se da napravim alat sličan SH-Hosteru i za običan hax.

 

Copyright © 2013. Serbian Haxballerz All Rights Reserved.