Serbian Haxballerz

Izvučeni su parovi za novu sezonu SHB kupa u 3v3 takmičenju. Nosioci su bili najbolje četiri ekipe iz prošle sezone (prva dva mesta ne mogu da se sretnu pre finala, dok sa trećim i četvrtim pre polufinala), svi ostali timovi su nasumično raspoređeni.


Neka najbolji pobedi i svim timovima administracija želi puno sreće.

 

Kup počinje od ponedeljka 06.11.2017. godine.

 

Kostur takmičenja možete videti na ovom linku.

Teme za dogovaranje možete naći u sledećem podforumu.

Masters broj 4 počinje u četvrtak 02. marta u 20:30 kvalifikacionom rundom. Svaka sljedeća runda se igra pola sata kasnije.

 

Raspored takmičenja:

Kvalifikaciona runda 20:30
Osmina finala 21:00
Četvrtfinale 21:30
Polufinale 22:00
FINALE 22:30

 

ŽREB MASTERSA BROJ 4

 

Masters broj 3 počinje u četvrtak 23. februara u 20:30 kvalifikacionom rundom. Svaka sljedeća runda se igra pola sata kasnije.

 

Raspored takmičenja:

Kvalifikaciona runda 20:30
Osmina finala 21:00
Četvrtfinale 21:30
Polufinale 22:00
FINALE 22:30

 

[url=http://www.shaxball.com/1v1/masters-broj-3/kostur.html]ŽREB MASTERSA BROJ 3[/url]

 

Obaveštavamo vas da je problem sa maloumnim spamerima rešen i da više nisu u mogućnosti da upadaju u sobe i ometaju vas tokom ligaških mečeva. Postoji neka minimalna šansa da poseduju još neki nalog za koji ne znamo pa bih vas zamolio, ako se ponove ovakve situacije, da nas što pre obavestite. Poruka sličnim poremećenim ljudima, koji bi možda da pomognu ovom dvojcu (Dinamu i E.Davidsu): ova zajednica je preživela i mnogo veće probleme, da bi posustala pred nekoliko razmaženih klinaca, koji ne mogu drugačije da nam naude, pa bar ovim putem pokušavaju da nas kako oni kažu, izmore. Činjenica jeste da Haxball kao igra polako izumire i da je svaki član značajan, ali nećemo dopustiti razmnožavanje ovakvih retarda koji će kvariti svaki vid zabave. Pre ćemo se časno ugasiti kao zajednica, nego popustiti pred ovakvim govnima, koja misle da mogu da nas ucenjuju, ovakvim sitnicama i da će na taj način dobiti unban. 

 

Izvinjavam se kulturnim ljudima, na ovim uvredama, ali sa ovima na drugoj strani, ne može drugačije da se komunicira. Vidimo se u igri! 

Privremeno smo onemogućili aktiviranje naloga putem e-maila, zbog tehničkih problema. Molimo sve nove članove, koji žele da se registruju da nam se jave putem zvanične fejsbuk stranice, koja se nalazi na sledećem linku. Provešćemo vas kroz jednostavnu proceduru i  za par minuta dobićete svoj nalog.

 

Turnir počinje danas u 20:30. Svaka runda traje pola sata, mečevi 2x3 minuta.

 

ŽREB

Raspored takmičenja:

Šesnaestina finala 20:30
Osmina finala 21:00
Četvrtfinale 21:30
Polufinale 22:00
FINALE 22:30

 

Prijave za takmičenje 4v4 zvanično su počele, a trajat će sve do 26.11. (subota) 23:59. 

 

Detaljne informacije vezane za ligu možete tražiti na linkovima ispod: 

 

- Ukoliko želite prijaviti tim i pročitati osnovna pravila vezana za ligu: http://forum.shaxball.com/viewtopic.php?p=97181#p97181 

 

- Opšta pravila vezana za transfere, način igre, mečeve i ostalo: http://forum.shaxball.com/viewtopic.php?p=97178#p97178 

 

- Ukoliko nemate tim za navedenu ligu, a želite učestvovati: http://forum.shaxball.com/viewforum.php?f=17 

 

Uprava SH-a Vam stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja

 

Copyright © 2013. Serbian Haxballerz All Rights Reserved.