Serbian Haxballerz

Otvorene su prijave za sezonu u kojoj SH postaje punoletan. Morali smo malo da ubrzamo sa prijavama zbog toga što želimo da izbegnemo da se liga igra u toku leta, tako da je zbog toga razmak između 17. i 18. sezone ovako mali. Izvinjavamo se svima koji to možda nisu očekivali, ali se nadamo da razumete da je bolje i to nego da se liga igra u sred jula ili da lige ni ne bude do septembra.

 

Prijave će trajati do nedelje (17.04.), a početak lige je zakazan za dan posle ili dva (ako ne stignemo sve u nedelju uveče).

 

Timove možete prijaviti na sledećim temama:

- Prijave za 3v3

- Prijave za 2v2

Prijave za 3v3 ligu su otvorene. Prijave i više informacija na sledećoj temi.

Takođe, otvorene su i prijave za 2v2 ligu. Prijave i više informacija ne sledećoj temi.

Apelujemo na sve koji se prijavljuju da prate i teme sa obaveštenjima, pošto će se sva bitna obaveštenja o promenima pravila i sličnom pisati tamo, ne ovde.

Tema za obaveštenja u 3v3.

Tema za obaveštenja u 2v2.

Nemaš tim?  Preko DRAFTa ga možeš pronaći.
Počele su prijave za DRAFT prijavljivanje za Kapitene i za Igrace .

I dalje tražimo 3v3 i 2v2 organizatore, jer smatramo da još uveh nemamo dovoljno organizatora. Prijave i više informacija na sledećoj temi.

Obaveštenje za sve koji igraju 3v3 i 2v2 ligu da je počeo kup i da se ove nedelje igraju mečevi 1/8 finala. Za sada je jako mali broj ljudi pisao na temama za dogovor pa verujemo da je možda dobro da vas sve dodatno podsetimo na to.

Vreme je da polako zagrijemo motore za novu sezonu na Serbian Haxballerz portalu.

 

Ovim obavestenjem zelimo da skrenemo paznju na vreme svim timovima i igracima da ce uskoro poceti prijave za novu sezonu,kako u 3v3 takmicenju,tako i u 2v2. Na vreme pocnite da gradite timove i hvatate formu.

 

Prijave za lige su planirane negdje od 15. avgusta,a pocetak lige 1. septembra.

Ako dodje do nekih promena,bicete blagovremeno obavesteni.

 

Vidimo se u igri ! :)

Prijavi svoj tim na vreme jer prijave traju do nedelje. Piši istoriju sa nama.

 

 

Sve pohvale na uloženom trudu i radu prilikom izrade video klipa našem dizajneru guarD-u!

 

Programom smo utvrdili da se na nekim od mečeva pojavilo varanje, tzv. korišćenje makroa. Ko ne veruje, može da proba, program se nalazi na adresi:http://fm-haxball.co.uk/tools/dumper

Ako znate da koristite makro, uporedite vašu statistiku u ovom programu sa nečijom za koga ste sigurni da ne koristi, pa ćete da vidite da je jako očigledno.

 

Pošto nije baš praktično da sad kažnjavamo, jer bi zaista mnogi bili kažnjeni, ovo vam je svima POSLEDNJE upozorenje i POSLEDNJE gledanje kroz prste i budite svesni da ćemo od sada proveravati svaki meč i kazne će biti rigorozne, jer kao što vidite, može da se proveri vrlo lako.
Osoba za koju otkrijemo da je koristila makro, biće suspendovana na minimum dve sezone u svim takmičenjima, dok ako organizacija proceni da je ta osoba bitna za klan (ne samo običan igrač), i ceo klan biti izbačen automatski, bez prava na žalbu. Pored toga, biće i službenih rezultata, itd.

 

Ovo je igrica od koje niko od vas ne dobija ništa materijalno (a ni od nas iz uprave, na žalost), pa zaista nema potrebe varati. A mi ćemo se potruditi da varanja ne bude.

 

Copyright © 2013. Serbian Haxballerz All Rights Reserved.