Serbian Haxballerz

 

Zavrsena je 12 sezona 3v3 lige prilicno uspesno. 23 tima puna ambicija su poceli takmicenje.

Prva liga:

Novu sezonu nam je donela i novi sampion lige HBSV, koji je i prvi put osvoio ovo takmicenje i tako skinuo sa tron najtrofeniji klan u istoruju takmicenja CBK, koji se ovu sezonu nazalost raspao. Mesto u kvalifikacije za LS su obezbedile ekipe Suavemente i Fulam dok Mađarska šutka i Crno Beli Klan su zavrsili na zadnja 2 mesta.

Druga liga:

Direktan plasman u 1 ligu su obezbedile Indijanci i novodraftovani tim Homolje koje su progleseni za Iznenadjenje sezone, a ekipe Speed i Sensation su otisli u Baraz. Na drugi deo Tabele ekipe Sky Fighters,Vucini Apostoli i Think Twice su obezbedili opstanak dok ekipe Black Panthers i Borbene Lavove, koji su isto tako novoosnovani tim iz ovogodisnjeg drafta, zavrsili na zadnja 2 mesta.

Kup:
Ove sezone kup je osvoio HBSV i tako potvrdio dominaciju u sve takmicenja ove 12 sezone 3v3 lige. 2 mesto su uzeli ekipa Sensation i tako obezbedili mesto u kvalifikacije za LS sledecu sezonu.

Baraz za 1 ligu:

U barazu, za opstanak u 1 ligu borili su se Obilic i Hax Terapija dok Speed i Sensation su usli u baraz sa namerom da udju u 1 ligu. Ucestvo u 1 ligu su izborili Speed i Sensation, a Obilic i Hax Terapija sledecu sezonu igraju u 2 ligu

Vidimo se sledece sezone.

 

Copyright © 2013. Serbian Haxballerz All Rights Reserved.