Serbian Haxballerz

Овонедељна тема је топ 5 капитена/лидера/вођа кланова кроз историју СХ. Критеријуми за избор су били: константност, континуитет, историјски значај, допринос развитку сајта, успешност у такмичењима, ауторитативност, постојаност, традиција. Морам да напоменем да је прикупљање информација из ранијих сезона мало отежано, многе статистике нису доступне, многе информације су раштркане на старом форуму. Сваког дана (или сваког другог) биће представљен по један капитен. Па да кренемо.

1. Џерард

Играч који је на СХ од самог оснивања. Оснивач, и капитен заједно са Клеом и Разјареним Биком, Разјареног клана, који је направио историјски успех и освојио прву СХ лигу, успех који Џерард више неће поновити али који га је овенчао бесконачном славом. Већ у другој сезони настају несугласице између Клеа и Џерарда и Клео оснива Црно Бели Клан, а Џерард Хакс Фурију, из тога настаје ривалство које траје до данас. Другу сезону популарни Гер завршава на 4. месту. 
Џерард је у наставку каријере имао много контроверзи од којих су неке обележиле СХ. Такав најблиставији примерак је чувени шверц играча из 3. СХ сезоне. Наиме, Џерард је шверцовао многе играче убеђујући их да наступају за њега својом слаткоречивошћу и примамљивим обманама. Стара (не)организација се нашла матирана и по први пут, услед Џерардових махинација, долази до успостваљања функције организатора лиге. Тим Калавере, Тимија и Лакија је донео одлуку да се Џерард банује са форума и из лига трајно а донешено је и пар нових закона који су требали да регулишу такмичење и разне манихације. Такође, читава 3. сезона је поништена. Џерарде, хвала ти!
Џерард се међутим убрзо вратио након помиловања организације, у 4. сезони, али овог пута у другој лиги и са новим именом клана, Ерупција! Овде долази до изражаја Џерардов невероватан скаутинг таленат. Џерард је са на хексбол сцену довео обиље играча, убирао их је из рандом соба као девојчица која се игра у пољу и купи цветове маслачка. Џерард је увео и редовне тренинге за своје младе таленте, они који би одбијали наређења били би моментално избачени из клана, Герова величина нема времена за расправу, његов ауторитет се мора поштовати! Таквим ригорозним режимом је стекао име али и многе непријатеље у свету домаћег хакса. 
Ерупција у свом дебију улази у прву лигу и мења име у Апоел. Чувена Џерардова академија је наставила да производи играче. Дешава се и скандалозни пораз у четвртфиналу купа од екипа Ботина. То је можда била и прекретница у Џерардовој каријери.
Од силног разочарања Џерард паузира сезону 6. али се враћа одмах у сезону 7 и улази у квалификациони куп са старим именом, Хакс Фурија, надајући се првој лиги још једном, Али авај, Хукерси су надвладали зарђалог Џерарда, који одбија да учествује у неразвијеној другој лиги. Сезона 7 за заборав.
А онда почиње Џерардов препород после пар сезона чамотиње. Као да се стари Гер уморио од командовања и тренерског посла. Долази у клуб велике традиције али мањка такмичарског успеха, ХБСВ, код још једног великог капитена, Лакија, овога пута само као један од играча. Ово је први, и до сада једини пут да Џерард игра у тиму у коме није вожд. И почело је одлично, ХБСВ са Џерардом осваја другу по реду Лигу Шампиона, прилично убедљиво, Џерард је најбољи стрелац. У лиги су биле индиције о борби за титлулу али на крају све завршило на 4. место у лиги које је водило у европску лигу шампиона те 8. сезоне. У 9. сезони прилично сивило у лиги, пролазак групе у ЛШ и елиминација у осмини финала. Герард више није оно што је био. Услед сплета околности Џерард напуста ХБСВ после 9. сезоне и враћа се својој страсти, својој неодољивој тежњи, вођству и командовању, реинкарнира Фурију, и у јубиларној 10. сезони из друге лиге креће своју одисеју ка поновној слави у првој лиги!

Индивидуални играчки скил: 6.7 од 10.
Тимска игра: 8.2 од 10.
Тактика: 8.3 од 10.
Спешл поверс: ауторитет, шверц, скаутинг
Слабости: Клео

Za početak, izvinjenje svim koitusašima, za kašnjenje ovoga broja, naime glavni urednik ovog lista poznatiji pod akronimom Django je pokupio kapavac, tkz. triper, jednu od težih polnih bolesti, pa je razlog odlaganja novog izdanja OČEVIDAN.
Jasno je da se broj pedera na forumu povećava, vratili su se i neki stari poput raspalog Đorđevića, ali je pojava malih kitica i dalje pretežno konstantna.
Sadržaj ove nedelje neće biti obiman, ali trudićemo se da vam ponudimo što veću zabavu i anal pleasurment:

- Podrška
- HBSV namestio žreb
- Uteramo im 21
- DVOUGAO
- Menstrualna debata 18+
- PRIZNAO KRIVICU
- Jer ste vi to tražili
- Anketa

Podrška

 

Naravno da je razlog za kašnjenje u uvodu broja lažan, neki od vas ne znaju, ali ovoga petka se u čardi 'Kurton' održala prva kavga-svirka velikog majstora i poznavaoca narodne vlaško rumuNJske muzike čije ime ćete videti u priloženom materijalu ispod. Velikog muzičara i zvezdu ovog spektakla je pratio bend '40+', a publika je uživala uz najveće hitove ove skvadre, poput 'Mala, da li želiš malo anala?', 'Pušenje na veresiju', kao i megahit iz priloženog materijala 'Jeste o mndre in sat' iliti na našem jeziku 'Jeste li za tvrdog kurca?''
Događaj je protekao bez većih i ozbiljnijih problema, navodi se samo u izveštaju da je u WCu nakon manifestacije pronađen momak srednjih godina koji je navodno sam sebi odsekao junošu ne bi li mu se slavni pevač potpisao na istog. Dvadesetogodišnjak je bio debeo, i Rom.

A sada prenosimo samo deo atmosfere sa ovog doživaljaja decenije:
http://www.youtube.com/watch?v=34TZJlwhRds

 

bobance 2

 

KO NE SLUŠA BOBIJA, KURAC MU SE NE DIŽE!

 

 


HBSV namestio žreb

 

Ne, naravno da tema ove sekcije nije kako je dotični klan namestio žreb, cilj mi je bio da sve i jedan član ove grupacije preskoči prethodni tekst, i odma pređe na čitanje ovoga, ne bi li od uzbuđenja drkicali na svoje živote(izuzev TOZMAJA, jer on jebe pankerke).
Poenta tek sledi: Tijago je dobio vanredni nestalan posao u Nemačkoj na inicijativu Karabaje i Fredkloppa, kao kurvar velikih tajkuna. Sada će mu čmarni kolutić napokon biti većih dimenzija od ega. No, da se vratimo na temu!

Četvrtfinalne utakmice lige šampiona su odigrane, stvari su više nego jasne!

 

1. meč Whocares vs Ojsa

Prvih 10 minuta igre su bili u punom znaku Whocaresa, samo je premoćni zadnji igrač Ojse Feki doprineo svojom borbom da rezultat ne bude više od 2 gola prednosti za ovaj internacionalni tim. El Ninjo, moj brat, a ujedno i reprezentativac Kipra, je pokazao da osim toga što može novajlijama da zavuče 4 gola za manje od 9 sekundi,da je sposoban itekako da podeli nekoliko maestralnih passova, na koje je sada već ime ovog foruma Xavi-vž odgovorio volejima.
Pošto je Hax jedna veoma dinamična igra, puna preokreta, i obostranog uriniranja, u drugom meču, Ojsa je pokazala veliku želju za preokretom, i već spomenuti Feki sa svoja 4 gola vodi topovsko meso Ojsu u polufinale. Samo ovaj mladić zna koliko mu je bilo teško da sa psihičkim opterećenjem i -2 gola razlike uđe u poslednjih 10 minuta, na sreću njegove ekipe englaro je ipak zvanično gori golman od banosa.
Svi oni koji su greškom odgledali ovaj meč, verujem da nisu izgubili vreme, i da su uživali u potezima mladog rookija ove lige Fekija!

 

2. meč HBSV vs Leteći cirkus

Kobaz ipak nije uspeo da dovede dovoljan broj pojačanja ne bi li se nekako dokopao prve životne titule. U svakom slučaju njegova ekipa je pokazala jednu užasnu igru, neorganizovanost, i iznerviranog Dalonca kojem se kasnije slao nekoliko nagih slika ne bi li se smirio, ne brinite sa dečkom je sve u redu. Veliki mutivoda ove igre, a ujedno i respektabilan igrač, Gerrard, nije nameravao da žali svoje protivnike, stoga je i pokazao niz clean sheet golova, verovatno najveći u svojoj karijeri.
Sve u svemu, jedna rapsodija od igre, i meč koji podseća na duele iz 2010. godine.

 

3. meč Double shot vs Osasuna

I dalje se oseća miris urina na banosovom licu. Da li je ovaj poraz bio samo taktika Osasune ne bi li zavarala konkurenciju pred oficijalnu najbolju sezonu ikada? Ili se samo tim koji čine klošar, ološ i bilder raspao u pogrešnom momentu? O tome vas prepuštam da razmišljamo. Moje mišljenje o ovom meču je rezervisano. U svakom slučaju veliki backup Haxballa, direktno iz penzije, sa konopca na lusteru, za kojeg su svi mislili da se obesio, LOLER, se vratio jači nego ikad i dokazao zašto je bio jedan od omiljenih izbora velikog garbaNa za napadački tandem. Na nažalost gledaoca, poslednji pomenut velemajstor nije imao minutažu u ovom meču, zbog tehničko-seksualnih problema.

 

4. meč Crno Beli Klan vs Nerazzuri

Postaviću samo jedno pitanje, gde je grobar u prvom meču? Želim adekvatan odgovor na njega. Nije više pristojno da upropaštavate karijeru ovog perspektivnog momka.
Što se tiče samog meča, prvih 10 minuta rivali su bili podjednaki, ali ulaskom grobara u igru od 11. minuta, sve je bilo rešeno. Koitus će uskoro organizovati humanitarnu akciju u čast ovog mladog reprezentativca Srbije, ne bi li se odupreo ugovoru i pretnjama Crno Belih, koji ga ucenama vežu već niz sezona.


Jedno polufinale između Ojse i HBSVa je odigrano, ali ga je uništio noob u blokovima poznatiji pod imenom sloba japanac, veliki diler i figura Dorćola. Svojim izlaskom sa meča pokazao je veliko nepoštovanje prema samom takmičenju, saigračima, protivničkoj ekipi, kao i prema nama, stoga mu želimo bolnu smrt od gube i insekta šugarca na penisu. HBSV je lagano obezbedio prolaz.
Drugopolufinale ne želim da komentarišem, posetite njegovu temu na forumu, i isčitajte postove raznih likova i malih ljudi.

 

Romantika: Ti da cirkaš viski, ja da se pucam, neće moći tako, ćer ću da ti tucam.

 

Uteramo im 21

 

Naša mlada reprezentacija čiji je selektor-igrač Banos Radovan Bananos, je doživela neuspeh na evropskom takmičenju u prvom delu nokaut faze protiv ne tako dobre Francuske. jovA, Tijago, SUKIBUDALALIZARD i pomenuti banos su doživeli peh, i izgubili pri rezultatu od 1:0. Slobodno ih pljujte, nije dovoljno što su nam Francuzi u prvom svetskom ratu prodavali granate pogrešnog kalibra, nego treba da nas jebu i u Haxballu? Sramota za naciju.
Selektor je ekskluzivno dao kratki intervju za Koitus:

KOITUS: Da li vas je poraz pogodio?
Banos: da naravno bili smo bolji 80% meca smo napadali ali je suki promasio nekoliko zicera
KOITUS: Zaista mislite da imate pravo da okrivite jednog igrača za poraz koji je pogodio celu zajednicu?
Banos: imam pravo da komentarisem svoje individualce na terenu, sto se mene tice dajem ostavku i ne zelim vise nikad da ih vidim
KOITUS: Mislim da si nekoliko puta istu rečenicu pijan uputio i bivšosadašnjoj devojci. Koitus smatra da je primljen gol isključivo vaša greška, jer ste izgubili bitan duel uz ivicu terena.
Banos: imao sam problema sa spajkovima

Prethodno veče, naši paparaci su ga uhvatili u klubu za muškarce 'Romeo'.

banos 1

 

 

DVOUGAO

 

Ove nedelje samo za vas, nešto slično vlasti protiv opozicije, šešelju protiv Haga, Urošu protiv pravde, Karađorđu protiv Hatišerifa... Ovu sekciju vam bacamo pravo u lice.
S jedne strane oho, s druge Calavera. Idemo op op prske jebi

 

Koitus: Da li ste ikada lagali u vašim postovima na forumu?
Calavera: Ja? NIkad!!! Samo ono osnovno... broj telefona, umece u haxu, omiljeni klub, ispale iz detinjstva, omrznutu javnu licnost, uginule kucne ljubimce, bracni status, godine, pol... osim toga nikad! Upravo sam sokiran ovim insinuacijama!!!
oho: Jesam jednom, kada sam za jednog momka iz Sremske Mitrovice (ne bih da imenujem) rekao da je strašno kvalitetan igrač, ali mislim da je svima bilo jasno da se šalim.

 

Koitus: Da li smatrate da je vaše prisustvo organizaciji/opoziciji donelo neki napredak samoj zajednici?
Calavera: Ovako nezvanicno, da nije bilo mene sajt bi propao jos krajem prosle godine. Onoliko nemanje pojma nisam ocekivao ni od Fudbalskog Saveza Srbije, a kamoli od Lakija i banosa, ali eto kako se lako razocarati u zivot... osposobi li taj diktafon vise? Moze? Moje prisustvo u organizaciji je svakako pomoglo, ali lavovski deo posla su iznele moje sada vec bivse kolege, na prvom mestu...
oho: Da, doprineo sam koliko sam mogao (čitaj koliko mi je dozvoljeno)

 

Koitus: BlekKobaz ili Kimi?
Calavera: Hm... ne...preferiram lokalne moderatore
oho: Kimi

 

Koitus: Timmi ili kokeroni?
Calavera: Mozda ako se dobro napijem!
oho: Koki, jer rektum zna zasto.

 

Koitus: Da li delite mišljenje da Grobar treba da napusti CBK?
Calavera: Ja mu to sad vec godinama predlazem, ali on ni da cuje. Poceo sam da sumnjam da ga drze prikovanog u podrumu i daju mu da jede samo kad treba da igra hax - kako drugacije objasniti tu fanaticnu privrzenost onom leglu hohstaplera koje prolazi pod imenom CBK?
oho: Da. Smatram da sam prerastao poziciju golmana i da trebam da pređem u napad, a Grobar i Aguero me guše. Aguero mora da ostane (ako bi Blaž otišao, Garban ne bi imao izgovor zašto gubi) tako da ili grobar ili ja. Nisam nešto preterano efikasan, ali pogledajte napadače ds-a, ako mogu oni zašto ne bi mogao i ja?!

 

Koitus: Da li smatrate da je normalno što vaš partner u ovom razgovoru sluša indie pank/ je član sekte?
Calavera: Iz licnog iskustva znam da je to jedna sasvim fina sekta... bejah u obilasku pre metar dana, priredili su divnu predstavu sa spaljivaljem nekih crnih lutaka, nisam bas pohvatao o cemu se zapravo radi ali one bele odore i kupasti sesiri su im predivni!
oho: Smatram da nije, ali to je njegova stvar. Meni ne smeta sve dok ne počne da "peva" na chatu, kao Jova.

 

Koitus: Dokle ćete više obojica jesti govna u pravnim raspravama?
Calavera: Pazljivi citatelji tih rasprava ce primetiti da ih uvek isti covek gmaz zapocinje! Necemo precizirati ko, ali ocito da nisam ja...
oho: Nije u meni problem. Moj sagovornik ima licnih problema koji se reflektuju na ovaj virtuelni svet. Ne znam da li ste citali ''slomljeno koplje''? E on ima slomljeno koplje, tj. ne dize mu se, pa je zbog nejebice nervozan i ulazi u raspravu sa mnom.

 

Koitus: Posvetite jedan stih u rimi našem časopisu.

Calavera: Ne volim rime i dicim se time, s guza samo primam, od Djanga i Bobanbine.
oho: Hej koitusaši, rasni davači, umočite ga Cali, da lakše zaspi.

 

 

Menstrualna debata

[18:30:45] Django: kako je to sranje
[18:30:48] Django: ta meca
[18:30:51] Django: najgora stvar na svetu
[18:30:57] Banos: ja guram i sa tim
[18:31:00] Zli Gli: gora od vojske?
[18:31:00] Zli Gli: :D
[18:31:03] Django: dobro
[18:31:04] Zli Gli: ja jok
[18:31:05] Django: 2. po redu
[18:31:05] Django: :D
[18:31:10] Django: ja ne mogu da jebem
[18:31:12] Banos: e bobane i ti si neki fin
[18:31:14] Django: kad imaju
[18:31:16] Zli Gli: ma kakvi
[18:31:16] Django: nema sanse
[18:31:17] Zli Gli: nema sanse
[18:31:18] Django: meni to odvratno
[18:31:20] Django: :D
[18:31:21] Banos: ja mogu
[18:31:22] Banos: :D
[18:31:40] Zli Gli: jednom mi se jedna raskrvarila na meni neplanirano, nije ni imala nego ne znam sta je bilo
[18:31:53] Zli Gli: rekla mi da sam je razvalio, naravno, ali to je klasika
[18:31:55] Django: jednom sam slucajno osetio miris te ''tecnosti'', i dan danas mi se povraca kad se setim :D
[18:31:57] Zli Gli: usro sam se tad
[18:32:03] Zli Gli: ja cak nisam ni osetio
[18:32:06] Zli Gli: samo video na sebi
[18:32:07] Zli Gli: uzas :D
[18:32:14] Banos: pa jebi ga django nismo rekli da lizes nego da jebes
[18:32:17] Banos: :D
[18:32:21] Zli Gli: ma kakvi
[18:32:26] Zli Gli: nista dok curi
[18:32:28] Django: to se oseti na 2 metra
[18:32:31] Django: dok curi
[18:32:34] Zli Gli: moze pusenje i rucni rad :D
[18:32:35] Django: jedino da je jebem iz drugog kraja sobe
[18:32:38] Django: ali toliku kitu nemam
[18:32:38] Zli Gli: mecanje jok :D
[18:32:38] Django: :D
[18:32:45] Banos: nemate vi pojma
[18:32:49] Banos: kako tad dobro klizi
[18:32:54] Zli Gli: hahahahahaha
[18:32:56] Django: pi jebote
[18:32:57] Zli Gli: pusi ga :D
[18:33:00] Django: stavicu na forum ovu raspravu
[18:33:01] Django: :D
[18:33:08] Zli Gli: gasim chat, pusi ga banose
[18:33:09] Zli Gli: :D
[18:33:11] Banos: sto je najgore jednom sam odma zaspo posle takvog sexa
[18:33:21] Django: skorio mu se kurac
[18:33:21] Banos: i skorila mi se krv na kurcu
[18:33:22] Django: od sukrvice
[18:33:23] Django: :D
[18:33:26] Banos: hahahahahahahahahaha
[18:33:27] Zli Gli: pa da
[18:33:27] Django: znao sam
[18:33:27] Django: :D
[18:33:31] Zli Gli: jebote
[18:33:36] Django: to je najodvratnija stvar ikad
[18:33:36] Django: :D
[18:33:37] Zli Gli: sukrvica
[18:33:39] Banos: sutra ujutru kad sam ustao odma pranje
[18:33:41] Zli Gli: jebote
[18:33:47] Django: koje pranje
[18:33:50] Django: nemos to ziv oprati
[18:33:51] Django: :D
[18:33:59] Django: to je gore nego kad izdrkas
[18:34:01] Django: i ne operes ga
[18:34:06] Django: pa se ujutro probudis
[18:34:09] Django: a cela soba ima miris
[18:34:13] Django: :D
[18:34:18] Zli Gli: i ulepljen
[18:34:18] Zli Gli: :D
[18:34:24] Django: ko oho
[18:34:26] Django: to je zapravo oho
[18:34:30] Django: kad se kurac ulepi
[18:34:31] Django: sam
[18:34:32] Django: :D
[18:34:37] Django: njegov nik je ta pojava
[18:34:58] Zli Gli: hahahahaha
[18:35:10] Banos: :D

koitus1

 

PRIZNAO KRIVICU

 

Kradu cipele ispred džamija
TUZLA - Vernici u Bosni i Hercegovini koji idu na molitvu u džamije, od nedavno su suočeni sa novim fenomenom: krađom skupih, firmiranih cipela koje se preprodaju privatnicima radi kopiranja, prenosi Koitus.

- Policijske stanice svakodnevno dobijaju više od 40 žalbi zbog krađe obuće u džamijama - izjavio je jedan policijski izvor novinarima. Taj izvor je dodao da lopovi uhvaćeni prilikom krađe "priznaju da cipele preprodaju zanatlijama u Omanu koji ih kopiraju, ili prodaju po nižoj ceni".

Danas je konačno uhvaćen veliko ime ove grane kriminala, Bendžamin Adamović, sin proslavljenog golmana svete igre Haxball, Radovana. Bendžamin je takoreći uhvaćen u Makedoniji u jednom naselju, gde ga je veliki heroj ove nacionalne misije RENATO, sprečio u zlodelima.

benjo

 

 

 

Jer ste vi to tražili

 

Sekcija koju želite da dodamo u naš mali časopis?

Banetov muzički kutak - 8.3%
Seansa kod garbaNa - 50%
Bobanče tipovi 1x2 - 16.7%
BOKTEJEBO (perverzne slike matorki) - 25%

Total votes: 24
The voting for this poll has ended on: 03 jan 2013 - 00:50
< !-- End of #polldiv -->

 

Anketa

 

Da li Cleo treba da brani u finalu lige šampiona?

Ne, jer je raspali klošar - 19.2%
Da, jer je raspali klošar - 30.8%
Raspali je klošar - 50%

Total votes: 26
The voting for this poll has ended on: 27 jan 2013 - 00:56
< !-- End of #polldiv -->

Sada već rutina, nova nedelja, novi Koitus, nova iznenađenja, i dalje mnogo malih kurčeva, a još više pedera.
Najavljujem novo skandalozno dostignuće ove zajednice sa temom: 'Mećanje'

Za ovu nedelju najavljujemo:
- Felacio, malo za promenu
- Analiza, statistika, semantika i romantika
- DVOUGAO
- Jadi mladog jovanovica
- Fuj!
- Anketa
* Napomena: bez ejakulacije u ovom i narednim brojevima, jer sam nažalost dobio preteće poruke sa foruma ana.rs, jedan deo ženske populacije sprema optužbu zbog kršenja prava istih. Takođe je pokrenut krivični postupak protiv Bobana Zlog Glog, ime predmeta 'Ejakulirao komšinici po licu i terao je da kaže svojoj deci da je to maskara'


 

Felacio

 

Današnji broj započinjemo sa najvećom dogmom ovog foruma. Moj zadatak je da vam ponudim jedinstveno i univerzalno rešenje za problem 'napušavanje po forumu'.
Nemali broj puta sam u prethodnih 7 dana pročitao postove kako na in/out game chatu tako i po forumu, sa sledećom tematikom:
'pisanje po ***********'
'popisacu ti se u uvo'
'pis pis'
'pisanje po sirotinji' isl.,
problem je analiziran od strane stručnjaka Koitusa, i jasno je da upotreba kukica na slovima staromodna stvar, a to je doprinelo jednom novom vidu konfuzije u redovima forumaša, napravilo ekvivalenciju glagola PISATI i PIŠATI, izjednačilo im glagolski vid i rod, otvorilo filozofsku dogmu!

Da li ljudi žele da pišu ili pišaju po banosu, nije toliko ni bitno, bitno je da i jedan i drugi oblik seksualnog zlostavljanja ovog mladog Zrenjaninca, možete zameniti nekim drugim izrazom.

FELACIO ZA SVE KOJI ČITAJU, eto ja vam dajem primer.                   SUKI JEBE!!!!!!!!!

SUKI

 


 

Analiza, statistika, semantika i romantika

 

Jedva dočekasmo da se završe svi mečevi grupne faze ovog takmičenja, kako bi imali kompletan uvid u stanje pojedinih timova. Međutim, predikcije iz prošlog broja Koitusa su bile istančano precizne, i svaka najava iznenađenja i prolaza neke ekipe sa naše strane se i obestinila. Whocares su specifičan slučaj, jer El Ninjo nije srbin, ali i dalje vredi više od mene iako ja jesam srbin, citiram mladog reprezentativca Grčkog poluostrva.
Ajde sada da vidimo ko je namestio prolaz u nokaut fazu, ko ga je platio, a ko zaslužio?

 

Grupa A

 

Ako ste se pitali koliko je garbaN zapravo bitan igrač u DS-u i kakav je faktor u timskoj igri, posle ove grupne faze lige šampiona ste verovatno dobili odgovor. Vremesni golman Del, Calavera pizda iz raspalog PPP-a, depresivni loler i javier, jedini normalan makedonac na forumu, demonstrirali su silu na uvek neugodnoj iskusnoj ekipi Ojse, a pritom i nad Bunkerašima i tih nekih trećih, i tako pokazali haksbol javnosti da je garbaN jedan običan folirant i izvikan igrač, koji pritom nikad ne vraća loptu golmanu i time pokazuje koliko je sebičan.Već jednom prognozirano od strane Koitusa, Double Shot laganim nameštaljkama i pristojnim kvotama na tipove >5+ dolazi do nokaut faze brzinom makroa koji koristi Slovak Blaž. Ojsa uz njih, još jedan očekivan scenario ove grupe, noob nije odigrao veliki broj mečeva što je bitna vest, jer će biti i više nego spreman za naredni dvomeč, mada svi znamo da će oni predstavljati topovsko meso žreba, i da ih svi priželjkuju. Bunkeraši i ti neki treći su se raspali, ali šta očekivati od jedne grupice ljudi koji vodi tinejdžer koji sebe naziva zmijurina? Koitus iz dubokih izvora saznaje da su se slike ovog momka jedno vreme vrtele u emisiji BEZ KOMENTARA na RTS 1.

 

Grupa B

 

Opet napominjem da grobar nema dovoljno istaknutu minutažu i da treba da promeni klub. Ajmo sada dalje. CBK svoje veze u haksbol savezu očigledno čuva za neki viši stepen ovog takmičenja, ipak su imali nekoliko remi rezultata, što je neočekivano, osim kada Cleo stane na gol. Dobra igra cirkusa u bitnim momentima ih dovodi do povoljne pozicije na tabeli, Most Wantedu ostaje da kuka za LIZARDBUDALASUKIJEM, hipermas zvezdom našeg sazvežđa, a Suavamente može da pljuje po Lakiju(i piša po banosu) što im nije dozvolio odlaganje od jednog dana ne bi li imali eventualne šanse za prolazak. Jasno je da CBK ne slavi mnogo ovaj očekivani prolaz, ali Most Wanted zasigurno kolektivno peva svoju novu himnu po uzoru na Predraga Gojkovića Cuneta, ŽAL ZA SUKIJEM!

 


Grupa C

 

Veliko iznenađenje ove grupe, Whocares. Ovim putem pozdravljam mog brata po krvi El Ninja, koji stvarno nema razlog da se ljuti i uči nemušti jezik! Podrška za Ninja da pokaže svoje umeće i u nokaut fazi.
Što se tiče same situacije u grupi, Neracuri su pružili par lošijih partija, ali su na sreću žreba, lagano prošli dalje. U grupi su bile prisutne još dve nove ekipe, koje nisu odma mogle da se uklope u sistem, ali ovim putem ih motivišem, da nastave da igraju, da prate snimke mečeva ekipa sa stažom, i ubrzo će dostići takmičarski nivo. Samo napred Crveno beli, karaćete banosa jednog dana, i vi Pivari!

 

Grupa D

 

I za kraj smo ostavili grupu D, takozvanu "grupu smrti". Naravno, nije najjača zbog raspale Vukajlije i njihova dva jadna tima, niti zbog neugodnih Slovaka, nego zato što je u njoj igrala moćna Osasuna. Sta reći o ovoj ekipi a da već ne znate... Na golu lik koji bolje repuje nego što brani, koji svojim bravurama dovodi do ludila podjednako protivničke i svoje igrace, može da kiksne i kad je nemoguće usrati nesto - jedan jedini, neponovljivi - Banos! Tu je i Gli, haksbol pandan Ronaldinju iz najboljih dana, najveći virtuoz koga je haksbol scena ikad imala, kao i subotički bilder u pokušaju i klošarčina koja prodaje dupe bogatim matorcima u Austriji, Djangela. Jedini normalan u timu je Suarez, mada je i to diskutabilno jer je rodjen u Nemačkoj. Ovi velemajstori su primenili taktiku zbunjivanja protivnika pred nokaut fazu pa su pustili Vukajliju da se naloži, pogotovo amater Tiago. Ipak, dva favorita su prošla dalje a najviše ja razočarao Suki od kojeg se očekivalo minimum 17 golova i 12 asistencija, i tona psovki... a dobili smo kurčić.

Osim univerzalnog zaključka ove sekcije da je garbaN kurac, možemo očekivati i nekoliko zanimljivih duela u nokaut fazi( mečevi bez Ojse i Cirkusa), prva 2 kandidata koja u komentar napišu zaključak pre prvog zareza ove rečenice, dobijaju 2 besplatna fiks tipa od stranice 'Bobanče dojave 1x2'!

 

Vršite koitus svaki dan sa vašim partnerima ili saigračima deco, ko mi nabavi broj od crne vatrene sa Haxa, ima piće.

 

 


DVOUGAO

 

 

Ovo je sekcija pravljena po uzoru na jednu političko-manipulativnu emisiju sa B92. Naime dvojici učesnika se postavljaju identična pitanja, i slušamo njihove instant nemontirane odgovore.
Danas samo za vas, dva čoveka koja su obeležila jednu potpuno novu epohu Haxballa, koji su prvi uneli rivalitet na forum, zbog kojih je poništena jedna liga (u kojoj sam ja bio prvi strelac, dabogda vam priselo). Oni švercuju, kradu, provociraju, na temama foruma pišu basne, nijedan ni drugi numeju da igraju, ali su tu, uvek su tu, ispadaju mi iz friždera kad tražim pileća krilca, oni su CLEO i GERRARD!

 

Koitus: Dobro veče, dobrim momcima, za početak da vas pitam, kako ste i kada započeli vaše karijere?
Zanimljivo je da su obojica preskočili ovo pitanje.

 

Koitus: Najveći uspeh, najveći poraz, i igrač kojeg najviše cenite?
Cleo: Najveci uspeh je svakako osvajanje prve Titule sa RK, i dodirivanje Bikovih butina na vecernjoj proslavi. Ostaviti u prasini naduvane Duple skotove je bilo nezamislivio u to vreme. Kasnije je taj vid penetracija presao u rutinu, uzmemo titulu, ja pipkam noge napadacima i do besvesti.. Poraz ni jedan ne bi mogao da izdvojim, nije ih bilo puno,a i oni koji su se desili mislim da nisu bili toliko bolni po ekipu i mene. Igracki najvise cenim Urielsa na terenu, a van terena Grobaravu zadnjicu, Ohoov novac i GarbaNovu harizmu.
Gerrard: Prva sezona naravno.Prvi uspeh i pusenje se najvise i pamti,zar ne?Svi smo tada bili prakticno pocetnici, tako da taj rezultat dobija na tezini.Zbog toga mi je i drago sto su se razjarena braca reaktivirala.Sto se poraza tice tu me visina rezultata ne pogadja preterano, vec mi smeta iskljucivo kada izgubimo zbog sopstvenih gluposti i jeftino, kao onoga puta kada sam posle utakmice sa Osasunom morao Zlom Gliju da cupkam obrve.Tada se iznerviram.Kasniji porazi su bili uglavnom mecevi bez nekog velikog rezultatskog znacaja kada nismo mogli ni gore ni dole,ili smo bili u rasulu i recimo raspad Furije, iako sam bio ubedjen da smo tada imali najbolje ovulacije u ligi.


Koitus: Šta očekujete od ove lige šampiona?
Cleo: Da ne primimo gol do kraja tacmicenja. Ako upadne kruti u svlacionici umesto gola, nece mi biti zao.
Gerrard: Glupo bi mi bilo dati neki klasican odgovor tipa - Aguero,zato cu izabrati ni manje ni vise: Clea !

Seronja cisti ali pokupio je sve titule otkako postoji ovaj a i prethodni forum,bez njega CBK ne bi bio to sto jeste.Bio mi je saigrac,ja sam ga zvao u RK,postoji rivalstvo izmedju nas i to se odrazava na cestu razmenu telesnih tecnosti.

Koitus: Da li ste ikada švercovali/kupili bodove u takmičenjima SH?
Cleo: Sverc je meni nepoznata rec dok trgovina bodovima i penisima je nesto drugo. Stalno predlazem, ali nikako da drugi klanovi pristanu 3(cm u grkljan) za 3(cm u grkljan), svi hoce 2 pobede protiv nas, hocu reci 2 komada u anus..
Gerrard: Kratko i jasno, ne.


Koitus: Vaš najbolji transfer?
Cleo: plasiranje sopstvenog identiteta u B tim CBK-a
Gerrard: Najbolji transfer... Nemam odgovor.Imao sam dosta dobrih igraca na papiru, koji se nisu pokazali u praksi lolo , stalno im je nesto falilo.Uglavnom aktivnost ili herpes na skrotumima.

 

Koitus: Del Piero ili Jovanovic?
Cleo: Del Piero!!!
Gerrard: Jova je moje otkrice i zato cu mu dati prednost.Dok je bio punoj formi sam je izbacivao protivnicke igrace,razigravao saigrace,ukratko svojom igrom ulivao samopuzdanje svom timu i oni su mogli da igraju kako im volja.Znaci nema automatizma i lakog citanja sadrzaja sa Daloncovih bokserica.


Koitus: Django ili Zli Gli?

Cleo: Blizanci
Gerrard: Od dva giganta izabrati veceg,teze ne moze,ali ako bas mora.Onda cu izabrati Zlog jer vise voli da ga hvale i pare,nego Django.Zlom dodju trenutci inspiracije kada nesto i uradi,dok je Django dobar u hvatanju odbica i lizanju pica.


Koitus: Budalasuki, Arris ili Cantona?
Cleo: Svakako Arris, prvi polaznik Letnjeg Haxball kampa, i prvi obrijan rektum u istoriji CBKa.
Gerrard: Suki cak i ima neku tehniku,ali zbog ponasanja ni u jednom klanu nikako da se zadrzi duze od par meceva.Mozda glumi Balotelija.Ako ce ga neko izvesti na "pravi" put onda je to bik haha.


Koitus: Šta mislite o banosevoj devojci?
Odgovori na insistiranje pojedinaca foruma, ipak nece biti objavljeni.


Koitus: Opišite vašeg sagovornika u jednoj rečenici.

Cleo: Mufljuz, prevarant, ali u principu ok lik, iako je sizofrenicar.
Gerrard: Ima svoje fazone,zna napasti forumase bez po meni opravdanog razloga i to onako grubo ih oprati,ali ae.Sve u svemu imam neko pozitivno misljenje o njemu,valjda.Govnar.

 

kraljevi

 

 


 

Jadi mladog Jovanovica

 

jova 2

jova3jova4

KOITUS 1

 

 


Fuj!

 

 

To je sve što mogu da kažem o ljudima koji pišu za vreme ligaških utakmica, i u toku igre uopšteno. Vi ste jedna obična goveda, da i ti garbaNe, želim vam smrt od gube, i poserem se na vaše igranje ove svete igrice, zapamtite SVETE igrice Haxballa. Naredni put kada vam neko u toku meča napiše sledeće tipizirane iskaze, izraze, rečenice, usklike, stenjanje:
'ccc', 'c', 'xD', 'ajmo bolje to napred', 'pusite mi kurac', 'srbi govna', 'srBska govna', 'srBPska govna', 'nemoj da ga primite sad', 'jebali vi sebe', 'daj ga', 'au', 'spajk', 'izbaci me' itd itd itd., slobodno mu recite da je jedna ameba, da ne kažem hobit, i da će mu dete slušati Banosa u godinama adolescencije. Od sada, pa zauvek na ovom forumu u mečevima smeju da se vide samo komentari izraza GLASNOGROMNOG smejanja na nečiji kiks, samo SUKIJEVO psovanje, zatim uzrečice 'oci haxballa' i 'seks akcija turiranje'!
Od sada pa za vjeke vjekova, amen!

 


 

Anketa

 

Večita borba Haxball zajednice, ko je u pravu?

oho - 27.8%
organizatori lige - 5.6%
kokeroni je debeli Rom - 66.7%

Total votes: 18
The voting for this poll has ended on: 20 dec 2012 - 00:00
< !-- End of #polldiv -->

 

Prvi broj već odavno najavljivane sektaške Haxball kolumne!

Tema današnjeg broja: ''Doktori su stigli''

 

Sadržaj:
Predigra
Analitika, statistika, semantika i romantika
U četiri oka s legendom
Kutak liričkih divova
Mi pitamo, vi odgovarate

Anketa
Ejakulacija

 


Predigra

 

Za početak da se zahvalimo svima koji prate i štuju naš rad. Ako ste već dospeli do ovoga uvoda, znači da ste veći idiot nego što ste ikada mislili, verovatno svako veče posmatrate svoje nago telo u ogledalu, zovete majku ili sestru(pošto devojku verovatno nemate) nakon svakog postignutog gola u ligi ne bi li dobili pozitivan komentar, gojazni ste ili neuhranjeni, grickate nokte na nogama, jedete krijući vnago iz nosa, kupate se samo kad idete međ ljude, radite u rudniku, inostranstvu ili kladionici, a ako kojim slučajem studirate, 2 godine ste pali... I pored svega toga, mi vas prihvatamo kao naše čitaoce, sažaljevamo se na vašu jadnu svakodnevnicu i tu smo da prokomentarišemo vaše Haxball neznanje.

Pozdrav od autora, titana, uspešnih ličnosti i obolelih od manične depresije: Zli Gli(slaže se sa bojom odevnog predmeta) i Django.

 

logo 3

 


Analiza, statistika, semantika i romantika 

 

 

Svima nam je već jasno da je ove nedelje počelo najaktuelnije Haxball takmičenje Balkana ikada, 16 ekipa, 4 grupe, približno 80 imena, mnogo malih kurčeva, puno pedera...Jasno je da se od ovoga očekuje mnogo. Da li će CBK i Double shot raščistiti ranije duele? Da li će Karabaja izvesti ijednog Srbina na teren? Koliko kokeroniju treba da povrati staru formu? Kada se oho vraća iz Španije da razmiri račune sa sektom? Ko će biti ekipa sa najviše primljenih golova, ko golman sa najviše kikseva, a ko najbolji strelac? Preostaje nam samo da nagađamo, jedno je sigurno, mnogo besplatne zabave, i beskorisno utrošenih sati. Svima želimo sreću!

 

Hitro se prebacujemo na analizu samog takmičenja, tačnije na žreb, koji je izvlačen napominjem OPET, po čudnim okolnostima, u nekoj šupi koju posećuju samo Timmi i BlekKobaz, imena timova su bila ispisana na papirusu, a samo izvlačenje iz šešira je odradio veliki majstor ove spontane zabave u penziji - Sex akcija turiranje - FabrizioRavanelli - otac. No, da pređemo na posao!

 

Grupa A

1. Double shot

2. Ojsa

3. Bunkeraši 

4. Legende

 

Kao i ranijih sezona u takmičenjima svih tipova, Double shot ima namešten žreb do knock out faze. Prvo mesto u ovoj grupi nije pod znakom pitanja, dok sva ostala jesu. Blagu prednost dajem iskusnoj Ojsi, jer u svojim redovima poseduje jednog od nekadašnjih titana, nooba. Bunkeraši i Legende će verujem voditi borbu za bodove u svakoj utakmici, ali to su ekipe bez velikih kompatitivnih mečeva, i od njih tek očekujemo pobede (izbacite zmijurinu).

garbaN još jednom uspeva na staru slavu da olakša posao svojim pastuvima, preko diplomatije. Ovoj grupi dajem nadimak CRNA, jer je podložna sivoj ekonomiji i prodaji bodova za moral.

 

Grupa B

1. Crno Beli Klan

2. Leteći cirkus

3. Suavamente

4. Most Wanted

 

Uvek sam se pitao zašto se u imenu dugogodišnjih šampiona klan piše velikim slovom, mora da je to još jedan od vidova borbe protiv mađije i sujeverja koju praktikuje njihov vođa, da ne kažem koktel majstor, Cleo. Cenim da će ovo biti najzanimljivija grupa za igru, ali ne i za gledanje, Leteći cirkus ima osvežen sastav, kompletno promenjenu prvu postavu, a naravno istu klupu, od njih se očekuje mnogo, mogu naškoditi svakoj ekipi na takmičenju. Crno bele ne bih mnogo komentarisao, jasno vam je da pucaju od samopouzdanja, pitam li se samo da li će grobar biti zadovoljan svojom minutažom, ili da očekujemo jedan povoljan transfer sledeće sezone? SuavameTNE, sama igra reči vam govori, da imaju clear namere da metnu došljacima i osvoje to krvavo 2. mesto, koje bi im podarilo nekoliko opcija i novi budžet. Most Wanted, hoću reći lizard, budalasuki, samo suki, suarez, suarez97, samo 97, samo sua...Ovaj klan ovisi ne o igri, o ponašanju jednog 15-godišnjaka u pubertetu, koji ima problema sa regulisanjem svog superega, ukoliko se dovede do balansa i homeostaze među članovima, imaju šanse za WILCARD osmine finala. Pišem zelenim slovima, jer me je ono lizard dodatno motivisalo da razmišljam o gušterima.

 

Grupa C

1. Crveno beli klan (neću da pišem ono originalno menjanje velikih i malih slova, jer je kretenski i nek se nose u kurac)

2. Hladno pivo

3. Nerazzuri

4. Whocares

 

Grupa anonimusa, a svetlo plava je boja rookia. Nerazzuri sa moćnim Karabajom i gomilom igrača hrvatskog državljanstva zasigurno zauzima prvu poziciju, sve ostalo je neizsvesno. Lični predlog: preostale tri ekipe izbaciti sa takmičenja.

 

Grupa D

1. HBSV

2. Osasuna

3. HBSV B

4. Hax terapija

 

Večiti rivalitet između Osasunaša i Vukajlijaša dolazi do izražaja, moći ćemo da gledamo ukupno 4 utakmice međusobnog pljuvanja članova ova dva klana. Hax terapija je imala svojih dobrih momenata, ali i padova. Prolaz ne prevdiđam samo ekipi koja ne da gol banosu, svi ostali imaju šanse podjednake, a usput i da napomenem zašto su slova siva...prethodno spomenuto ime me baca u derilijum, nisam imao izbora, subjektivno al šta ćeš!

 

Predlozi za najboljeg strelca i asistenta: Zli Gli i Zli Gli. Eventualne šanse poseduje omaleni slovački špic Blaž u slučaju povrede igrača mesne zajednice Sremska Mitrovica.

 

Što se tiče romantike: ljubimo vas sve i volimo, prskajte žene, ili nek one prskaju vas, bitno da se okreče turbina...Kad je sex dobar, pol nije bitan

 


U četiri oka s legendom (garbaN)

 

 

Zaista sam imao veliku želju da popunim ovu sekciju, ali mogu vam dostaviti samo jedan njen deo. Iz nepoznatih razloga, lice je napustilo konverzaciju u njenom uvodom momentu. Ali jasno je kad je garbaN u pitanju, ovakve stvari su normalne...

 

Koitus: Dobro veče želim najboljem polušpicu svih vremena.

garbaN: ajde ne jebi me django polazem sutra mazohizam

Koitus: Samo nekoliko kratkih medijskih pitanja o tvojoj karijeri, uspesima, i broju odrađenih orala.

garbaN: bese to davno...reci cu vam samo da sam dugi vremenski period bio neprikosnoveni i nepobedivi sampion esl takmicenja 1v1, cak i sam tebe Django...

Koitus: Da skratimo, više smo zainteresovani oko broja postignutih orala u derbijima SH liga. Poznati su mi samo nekoliko situacija u kojima su te primoravali na... SVAŠTA.

garbaN: od momenta kada je j0vanda upao u moj zivot, zajedno sa lolerom nista vise nije bilo isto, depresija, insomnia, jednom recju, skandal

Koitus: LoLer...bese to jedini igrač koji je naveo samog sebe na SUICID zbog Haxballa, večno ćemo ga pamtiti. Nego garbaNe, reci mi tvoje procene za novu ligu šampiona, da li iščekuješ meč sa CBK?

garbaN has gone offline

 


Kutak liričkih divova

 

Da li to oho kokija vara, dok banosa Kara-baja?
Po Sukiju često, svi sada mokre, Gli je umakao u razne grozote,
Uri i Agu igraju masne fote, loler nece nazad u double šote, od sramote...
Gerrard je opet čistokrvni Bosanac, zmijurina je mali neandretalac,
garbaN bio i ostao Haxa znalac, Zoki-Divljina u horoskopu jarac,
Kobaz na forum potrošio ceo džeparac, zlotvor ili lijam, isti kurac palac,
nooba u kraju zovu sloba japanac, Benjo Mariachi Hasan Ifet bajram.

 

                                  u potpisu: anonimni slepi guslar ŠOMI

 


Zona skandalozna

 

Ključni izvori su nam prošle nedelje dostavili jednu veoma bitnu tabloidsku informaciju. Naime škola fudbala CBK , je organizovala jednu veoma bitnu akciju pod imenom ''Izađi na teren'', cilj akcije je naterati nekadašnjeg vladara mreže, i sadašnjeg predsednika Haxball saveza Srbije, da opet stane između dve stative na ligaškim mečevima, tamo gde mu je oduvek i bilo mesto. Gromoglasnim aplauzima i podrškom mladih talenata, među kojima se najviše ističu 10to godišnjak Arris, i kadet Cantona, Cleu je uručen novi dres sa natpisom imena ove akcije, da se ponovim ''Izađi na teren''.

 

Detalji sa ove manifestacije:

 

http://www.youtube.com/watch?v=j6dX850nhsQ

 


Mi pitamo, vi odgovarate

 

Pitanje za ovu nedelju glasi:
Datum, protivnik, i rezultat, poslednje utakmice Osasune, u kojoj je banos branio najmanje jedno poluvreme i nije primio gol?

 

Najbrži, koji pošalje tačan na odgovor na mejl: bodemse@non.en.om, dobija direktan 99% TIP za kladionicu od korporacije ''Bobi tipovi 1x2'' za naredni vikend.

NE ČEKAJTE VEĆ BRZO PRSTIĆE NA TIPKE UUoooopa!

 


Anketa

 

Ko poseduje veću rupu?

Lisa Ann (za neupućene fullfashion pornićarka 20. veka) - 6.1%
Banos - 93.9%

Total votes: 33
The voting for this poll has ended on: 28 dec 2012 - 02:04
< !-- End of #polldiv -->

 


Ejakulacija


 alt

 

Copyright © 2013. Serbian Haxballerz All Rights Reserved.